U bent hier

JIP helpt werkgevers ‘inclusief ondernemen’ in praktijk te brengen

Uw organisatie wil mensen met een beperking aan de slag helpen, inclusiever worden. JIP is ontwikkeld om u bij de eerste stappen van dit proces te ondersteunen. JIP inspireert, geeft tips, levert informatie en goede voorbeelden, zodat u uw doelstelling kunt behalen: in uw organisatie (meer) ruimte vinden of vormen voor mensen met een beperking.

 

Direct naar JIP

 

Maak kennis met JIP

JIP bestaat uit drie vragenlijsten (ik, organisatie, omgeving) waarvan de antwoorden samen komen in een rapportage. De vragen waarachter een blauw pijltje () staat, bevatten extra informatie. Als u op de vraag klikt, wordt deze informatie zichtbaar. U kunt op elke plek in de tool starten. Als u vragen beantwoord heeft en op Opslaan klikt, komt deze informatie in de rapportage. U kunt het programma tussentijds afsluiten en op een later moment verdere vragen beantwoorden, wijzigingen aanbrengen of linkjes naar relevante informatie terugzoeken. Als u op Opslaan klikt, blijven uw antwoorden behouden. Om dit mogelijk te maken, is een wachtwoord noodzakelijk. U kunt een wachtwoord aanvragen via werkgeversgaaninclusief@awvn.nl.

 

Drie vragenlijsten

Ik: gaat over u als aanjager, over wat u nodig heeft voor uw opdracht. Organisatie: gaat over uw organisatie, over wat er al in huis is aan kennis en ervaring, wat nog nodig is en waar u dit mogelijk kunt ‘halen’. Omgeving: over wet- en regelgeving, relevante netwerken en bemiddelaars van werkzoekenden met een beperking.

 

Rapportage

De rapportage geeft uw antwoorden weer en toont vervolgacties. Deze kunt u gebruiken om met anderen in uw organisatie over dit onderwerp te spreken, bijv. met uw leidinggevende over te nemen stappen en met HR / Financiën voor benodigde informatie.